Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твВъпросът с отстраняването на главния

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твВъпросът с отстраняването на главния
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Да се махне Гешев е сложен и дълъг процес, в най-лошия сценарий той ще остане до края на мандата

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Въпросът с отстраняването на основния прокурор Иван Гешев е доста комплициран. 

Това разяснява в ефира на 7/8 тв Тошко Йорданов.

За да се в профил този човек, би трябвало да вземат участие в този развой и Демократична България, и " Изправи се! Мутри вън! ", и Българска социалистическа партия. Не знам, И то това би трябвало доста умно да се направи, с адвокати, с смяна в закона, разяснява на собствен ред журналистът Иван Бакалов. 

Борисов се беше подготвил със закон да може да бетонира бъдещия основен прокурор за седем години напред, да си е спокоен. Но тук би трябвало юристите да се произнесат дали този закон може да се промени и да отпадне това, което са приели, уточни Бакалов.

Нашите адвокати мислят по въпроса, то има стъпки. Може малко по малко да се обезсилва и след това да се възстановява цялата конструкция, уточни пък Йорданов.

Добре е хората да са реалисти, че това Гешев да се в профил, ще е дълга борба и даже да приемем разновидността Гешев да си остане на поста до края на мандата, към този момент при идващия би трябвало да има други условия. Това е в действителност дълъг развой, само че би трябвало да се промени и да не остава по този начин, както е сега, изясни Йорданов. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР